1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Dalyan Kooperatifi sezonu açtı
Dalyan Kooperatifi sezonu açtı

Dalyan Kooperatifi sezonu açtı

Dalyan’da İztuzu ile Dalyan Boğazağzı’nda yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek olan Dalyan Tekne Kooperatifi yeni sezonu açtı.

A+A-

Dalyan’da İztuzu ile Dalyan Boğazağzı’nda yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek olan Dalyan Tekne Kooperatifi yeni sezonu açtı.

Dalyan Tekne Kooperatifi’nin işletmesinde olan Deniz Kızı Restaurantta toplanan 125 Dalyan Tekne Kooperatifisi üyesi, Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin başkanlığında bir araya geldiler.

Kooperatif başkanı Atilla Gültekin, yeni turizm sezonunda turizme hizmet edecek olan tekneler için alınacak ÖTV’siz mazot hakkında ve diğer konularda üyelere bilgi verdi.

Dalyan Tekne Kooperatifi Başkanı Atilla Gültekin yeni turizm sezonunda tekne sahiplerinin ve kaptanlarının uyması gerektiği konular hakkında verdiği bilgide; “ Yeni turizm sezonu başlamasıyla birlikte bazı tekneciler tekne bakımlarının sonuna geldiler. Hazır olanlar da tekne turları düzenleyerek çalışmaya başladılar. Bizim kanuni hakkımız olan Ö.T.V’siz mazot için, Göcek ve Fethiye Liman Başkanlıkları, Fethiye Deniz Ticaret Odası ve İzmir Bölge Müdürü Hızır Reis Deniz ile görüşmeler yaptık. Tüm üyelerimiz gerekli dosyaları ofisimizde hazırlayıp, bir defaya mahsus olmak üzere 750 TL. gibi bir gider yaparak, yakıt tanklarında değişiklik yapılacaktır. 2 aydan beri bu konuda devamlı görüşmeler yaptık. Artık işin sonuna geldik. İnşallah bunu da başarırsak üyelerimize büyük bir masraftan kurtarmış olacağız” diye konuştu.

Haber3
 

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.