1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’dan Mesaj
Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’dan Mesaj

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’dan Mesaj

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran İdlib'te gerçekleşen saldırı sonrası 33 şehidimiz için taziye mesajı yayınladı.

A+A-

Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran İdlip'te gerçekleştirilen operasyon kapsamında şehit olan Mehmetçik için taziye mesajı yayınladı.

Acımız çok büyük...

Mübarek üç ayların habercisi Regaip Kandilini idrak ettiğimiz gecede, Suriye İdlib'te 33 askerimizin şehit olduğu haberini almanın yasını yaşıyoruz. Rejim güçlerinin alçakça saldırısıyla şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.

Türkiye olağanüstü bir süreçten geçmektedir. Cumhuriyet tarihimizde milli güvenliğimize yönelik en ciddi tehditleri yaşıyoruz. Gün, birlik, beraberlik ve kenetlenme günüdür. Bekamız için devletimizin alacağı siyasi ve askeri her kararın yanındayız ve destekçisiyiz. Devletimizin ve kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin, bu alçakça saldırıları bertaraf edeceğine, şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağına güvenimiz, inancımız tamdır. Vatanımızı canı pahasına müdafaa eden kahraman askerlerimiz için dua ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz. Allah Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran

Kaynak: Vira Haber

Bu haber toplam 7344 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.