1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Denizcilik sektörünü buluşturan fuar
Denizcilik sektörünü buluşturan fuar

Denizcilik sektörünü buluşturan fuar

Dünya denizcilik sektörü tarafından da yakından takip edilen dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show'un VIP açılışı yapıldı. Açılış sektördeki özlenen tabloyu gözler önüne serdi.

A+A-

Dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show'un VIP açılışı, bugün saat 14.00'da gerçekleşti. Açılışta, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Müsteşarı Suat Hayri Aka, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Hepimizin Odası Harekatı başkan adayı Tamer Kıran Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) Başkanı Alparslan Sirkecioğlu yer aldı.

CNR Avrasya Boat Show, denizcilik sektörünün önde gelen bin 500 markası, 3 bin 500’ün üzerinde deniz aracını on binlerce yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşturacak.

Denizcilik sektörünün buluştuğu CNR Avrasya Boat Show 10-18 Şubat tarihleri arasında açık kalacak. İtalyan Sanlorenzo, SL78 modelini, Trio Yachting; Prestige 460, Prestige 520 ve NC 33’ü modellerini, Tiger Yachts da Anatolia modelini Türkiye’de ilk kez fuarda görücüye çıkacak.

CNR Avrasya Boat Show’da en pahalı yatlar arasında 4.5 milyon Euro fiyatıyla İtalyan Sanlorenzo’nun SL78 modeli gelirken, en uygun tekne olan Safter 3.50’nin fiyatı ise 3 bin 500 TL.

İlkler CNR Avrasya Boat Show’da

CNR Avrasya Boat Show’da birçok yatın ilk kez Türkiye prömiyeri gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük iki mega yat üreticilerinden olan İtalyan Sanlorenzo, yeni SL78 modelinin Türkiye prömiyerini fuarda yaptı. 24.64 metre uzunluğunda ve fuarın en pahalı yatı olarak öne çıkan SL78’in fiyatı vergiler hariç 4.5 milyon Euro. Fuarın en uygun teknesi ise Safter 3.50’nin fiyatı ise 3 bin 500 TL Fuarda ayrıca Trio Yachting; Prestige 460, Prestige 520 ve NC 33 modellerini ilk kez sergiledi. Firma Prestige 460’ı 486 bin Euro, Prestige 520’yi 636 bin Euro ve NC 33 ise 196 bin 400 Euro başlangıç fiyatıyla sergileniyor. Ayrıca fuarda TigerYachts kendi üretimi olan Anatolia modelini ilk kez görücüye çıkardı. Daha çok balıkçılık hobisi ile ilgilenenler için üretilen Anatolia’nın fiyatı 29 bin Euro’dan başlıyor.

CNR Avrasya Bot Show’da Princess Yachts’ın da birbirinden iddialı 4 farklı modeli sergileniyor. Princess 75 Motor Yatcht, Princess 68, Princess 62 ve Princess V40 modelleri görünüş ve özellikleriyle ziyaretçilerden tam not aldı.

Jet Ski, ATV, UTV

Fuarda, denizcilik sektörüne ait birçok ürün meraklıların beğenisini kazandı. CNR Avrasya Boat Show’da elektrikli Jet Surflar, elektrikli Jet Skiler ile dalış malzemeleri de dikkat çeken ürünler arasında yer aldı. Denizcilik ürünlerinin yanı sıra lüks otomobil ve küçük arazi aracı olarak bilinen ATV ve UTV’ler de fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. CNR Avrasya Boat Show’a katılan Nasyonal firması Lamborghini, Maserati, Land Rover ve Rolls-Royce araçlarını 286 bin Euro ile 675 bin Euro arasında değişen fiyatlarla yat severlerin beğenisine sundu. Fuarda, küçük arazı araçları olan lüks ATV’lerin fiyatı 23 bin 690 dolar, UTV’ler ise 55 bin dolardan sergileniyor.

CNR Avrasya Boat Show, dünya denizcilik sektörü tarafından da yakından takip ediliyor. On üç yıldır kesintisiz düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından ciddi alıcıları ağırlayacak olan CNR Avrasya Boat Show’un 85 bin metrekarelik fuar alanında,  tekne, süper yat, mega yat ve yelkenli markasının yanı sıra amatör denizcilik sektörüne ait tüm aksesuar ve ekipmanlar da görücüye çıkarılacak.

Fuarda; yat, süper yat, mega yat, motor yat, yarış tekneleri, katamaran, yelkenli deniz araçları, gezi tekneleri, sürat tekneleri, sürat motorları, Cruiser tekneler, Pantoon tekne jetskiler, ribler, flyboard, kano, şişme bot, ekipmanlar, aksesuarlar, su sporları ve balıkçılığa dair her türlü ürün bulunacak.

 

toplu.jpeg

kalkavan.jpeg

cnr.jpg

cnr1.jpg

cnr2.jpg

cnr3.jpg

cnr5.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 7258 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.