1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Denizcilik Sektörünün Acı Kaybı
Denizcilik Sektörünün Acı Kaybı

Denizcilik Sektörünün Acı Kaybı

Denizcilik Sektörünün duayen isimlerinden olan, Navtek Deniz Teknolojisi A.Ş. Teknik Müdürü ve Gemi Mühendisi Fatih Dönmez (45) Covid-19 nedeniyle hayata veda etti.

A+A-

45 yaşındaki Fatih Dönmez denizcilik sektörünün sevilen, duayen isimleri arasında yer alıyordu. Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği mezunu olan Fatih Dönmez, yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle bir süredir Okan Üniversitesi Hastanesi’nde  tedavi görüyordu. 

Fatih Dönmez’in ölümünün ardından Navtek Deniz Teknolojisi A.Ş. bir açıklama yayınladı. Navtek’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Yeri asla dolmayacak, Türkiye’nin en kıymetli gemi inşa mühendislerinden ailemizin en kıymetli üyelerinden kardeşimiz ve teknik müdürümüz Fatih Dönmez’i kaybetmiş olmanın en derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz”.

Açıklamada Covid-19 tedbirleri kapsamında cenaze töreni yapılamayacağı belirtildi.

Genç yaşta yaşamını yitiren Fatih Dönmez’in Bandırma’da 10 ay önce vefat eden Dönce Yoğurtlarının kurucusu Celal Dönmez’in oğlu olduğu ve cenazesinin Bandırma’da toprağa verildiği öğrenildi.

Vira Haber

Bu haber toplam 22422 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.