1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. DEÜ Deniz Turizmi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak
DEÜ Deniz Turizmi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak

DEÜ Deniz Turizmi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak

Deniz Turizmi Sempozyumu’nun dördüncüsü,  23-24 Şubat 2018 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi ev sahipliğinde İzmir’de gerçekleşecek.

A+A-

Dördüncüsü düzenlenecek olan Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu’na bu yıl da Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliği yapacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi’nin ortaklaşa düzenledikleri sempozyumun bu seneki teması “Küresel Eğilimler-Yerel Etkiler” olarak belirlendi. Sempozyum Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’nün DESEM (Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) salonlarında 23-24 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

4. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu’nun amacı; her geçen gün önemi artan ve çeşitli araştırmalara konu olan, Türkiye’nin doğal kaynaklarının birer ürüne dönüştüğü deniz turizminin geçmişini, bugününü ve geleceğini mercek altına almak, artıları ve eksileri ile tartışarak olası sorunların çözümüne dair alternatif önerileri hep birlikte değerlendirebilmek ve mevcut fırsatları en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını yine hep birlikte aramak.

afis-003.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6152 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.