1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DTO’da oylar sayılmaya başladı
DTO’da oylar sayılmaya başladı

DTO’da oylar sayılmaya başladı

Deniz Ticaret Odası’nda aylardır devam eden seçim maratonu sona erdi. Bugün Lütfi Kırdar Kongre Salonu’nda yapılan ve sabah saat 09.00’da başlayan  İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimlerinde 17.00’de sandıklar kapandı ve oy sayımına geçildi.

A+A-

Deniz Ticaret Odası’nda  sabah saat 09.00’da oy verme işlemleri başladı. 8 bin 500 üyesinin bulunduğu DTO seçiminde mevcut başkan Metin Kalkavan ‘Beyaz Liste’ ile DTO yönetim Kurulu üyesi Tamer Kıran ise ‘Mavi Liste’ ile yarıştı.  Meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimi daha önce yapılan Deniz Ticaret Odası, bugün yönetim kurulu başkanı, üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve TOBB Genel Kurulu delegelerinin seçimi yapıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimlerinde sandıklar kapandı. Sandık Başkanları Kalkavan Grubu ve Hepimizin Odası Hareketi’nden  birer kişiyi, müşahit olarak sandık kurulunda yer verdi.

8 bin 500 üyenin bulunduğu İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimlerinde yüzde 50'inin üzerinde katılımın olduğu kaydedildi.

Yapılan seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre 29 Komite’yi Tamer Kıran, 19  Komite’yi ise Metin Kalkavan aldı. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Tamer Kıran Deniz Ticaret Odası’nın yeni başkanı oldu.

Vira Haber

Bu haber toplam 5127 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.