1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Eşini öldürmek için tekneyi batırmış!
Eşini öldürmek için tekneyi batırmış!

Eşini öldürmek için tekneyi batırmış!

Uluslararası kamuoyu 2017'de Karayipler'de yaşanan bir tekne kazasının tamamlanan soruşturmasını konuşuyor. İngiliz-Avustralyalı Lewis Bennett'in eşi Isabella Hellman'ı balayında kasten öldürdüğü ortaya çıktı.

A+A-

ABD, İngiltere ve Avustralya basını, 2017 yılının Mayıs ayında yaşanan bir deniz kazasını konuşuyor… Olay 2017’de Karayip’te Bahamalar açıklarında meydana gelmişti. Balayında tekne turu yapan Lewis Bennett ve Isabella Hellman’ın içinde bulunduğu tekne bilinmeyen bir sebeple batmış ve Hellman olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Olaydan kurtulan Bennett’in ise kısa bir süre sonra kasten tekneyi batırdığı iddia edilse de bu konu netlik kazanmadı. Fakat bugün kamuoyuyla paylaşılan fotoğraflarda balayına çıkan çiftin içinde bulunduğu teknenin yan tarafında derin bir balta izi keşfedildi. Uzmanlar batan geminin pencerelerinin de açık olduğunu ve bu sebeple daha hızlı battığını tespit etti. Soruşturmaya dahil olan FBI, Bennett’in Hellman’ın evine sahip olmak için böyle bir saldırı planladığı ihtimali üzerinde duruyor.

29 Ocak’ta Miami’de hakim karşısına çıkacak olan Bennett’e ömür boyu hapis cezası verilebilir.

Vira Haber

Bu haber toplam 5262 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.