1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Eskomarine’den ‘Sektör Güncelleme Paneli’
Eskomarine’den ‘Sektör Güncelleme Paneli’

Eskomarine’den ‘Sektör Güncelleme Paneli’

The Maritime House üyelerinden Eskomarine, dün ‘Sektör Güncelleme Paneli’ konulu bir panel düzenledi. Panele  gemi şirketleri, sınıflandırma kuruluşları ve denizcilik üniversiteleri yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

The Maritime House(TMH) konseptinin bir bileşeni olan Eskomarine, denizcilik sektörünü güncellemek/bilgilendirmek amaçlı dün (9 Ocak 2018) Radisson Blu Ataşehir otelinde Industry Update/Sektörel Güncelleme adı altında bir panel düzenledi.

Panele konuşmacı olarak Erhan Esinduy, Kanadalı Ballast Water Treatment Sistemleri üreticisi Trojan Marinex firmasının Satış Direktörü Juha Kiukas,Amerikan SOx Scrubber sistemleri üreticisi CR Ocean Engineering firması Teknik Direktörü Dominique Philibert ve Danimarkalı Bunkering Management, Fuel Consumption Monitoring ve Vessel Performnce Monitoring Sistemleri üreticisi Insatech firmasının Satış Direktörü Henrik Nielsen katıldı.

The Maritime House’un tanıtımını İstanbul’daki Esko Marine Trading Yönetim Müdürü Erhan Esinduy tarafından gerçekleştirildi. Bu sunumun ardından diğer katılımcıların sunumlarına geçildi.

img_4629-001.jpg 

‘Sektör Güncelleme Paneli’ ne gemi şirketleri, sınıflandırma kuruluşları ve denizcilik sektörü yoğun ilgi gösterdi.

Daha sonra yapılan kokteyl ile daha samimi bir ortamda endüstri-kullanıcı partner birlikteliği gözler önüne serilirken panelde tüm sorular ve sorunlar cevap buldu.

Eskomarine ve The Maritime House(TMH) bundan sonra da belli aralıklarla bu tür Industry Update Panelleri düzenleyerek sektörü en profesyonellerinden bilgilendirmeye ve sektöre hizmet etmeye devam edecek.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 4588 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.