1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Gemi Brokerleri Derneği iftarda buluştu
Gemi Brokerleri Derneği iftarda buluştu

Gemi Brokerleri Derneği iftarda buluştu

Gemi Brokerları Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde denizcilik sektörünün temsilcileri biraraya geldi.

A+A-

Gemi Brokerleri Derneği Üyeleri, her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Gemi Brokerları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pelin Gezicioğlu konukları karşıladı.

İstanbul'un gözde semtlerinden Üsküdar ilçesine bağlı Kandilli'de yer alan, yemyeşil bahçeleri ve şık mekanları içerisinde barındıran Cemile Sultan Korusu'nda düzenlenen iftar yemeğine, Gemi Brokerleri Derneği üyeleri ve denizcilik sektörü temsilcileri katılımda bulundular.

 

gbd.jpg

İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pelin Gezicioğlu, 29 Haziran 2018 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Maçka Terası'nda 4.sü düzenlenecek olan Bosphorus Ship Brokers' Dinner etkinliği hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Konuşmasının ardından katılım gösteren üyelere ve temsilcilere teşekkür edip Ramazan ayı için iyi dileklerde bulundu.

Vira Haber

Bu haber toplam 7755 defa okunmuştur
Gemi Brokerleri Derneği iftarda buluştu

Gemi Brokerleri Derneği iftarda buluştu

Gemi Brokerları Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde denizcilik sektörünün temsilcileri biraraya geldi.Haberin Devamı : https://www.virahaber.com/gemi-brokerleri-dernegi-iftarda-bulustu-48399h.htm

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.