1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Havai Fişek Fabrikasında Patlama Meydana Geldi
Havai Fişek Fabrikasında Patlama Meydana Geldi

Havai Fişek Fabrikasında Patlama Meydana Geldi

Sakarya'nın Hendek ilçesinde faaliyet gösteren havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Edinilen bilgiye göre patlamanın sebebi henüz bilinmiyor.

A+A-

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin, fabrika sahibinden alınan bilgiye göre içeride yaklaşık 150-200 arası insanın olduğu ve patlamalar devam ettiği için müdahale edilemediğini ifade etti.

Sakarya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada,  “Ambulans ve itfaiye dışında kimseyi almıyorlar. Net bir bilgim yok. 3-4 yıl önce de patlama yaşandı. Aynı fabrikada oldu. Ölen olmamıştı. Patlamalar hala sürüyor. Olay yerine 300 metre mesafedeyim. İlk baştaki kadar güçlü olmasa da patlamalar sürüyor. Tüm ekipler şu an burada. Hendek ilçesine 16 kilometre mesafede bir tesis" dedi.

BAKANLAR PATLAMA YERİNE GİDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aile, Çalışma ve Soyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama meydana gelen bölgeye gidiyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 7845 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.