1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İDO'dan bir ilk daha
İDO'dan bir ilk daha

İDO'dan bir ilk daha

Cep telefonu üzerinden hızlı ve kolay bilet alma imkânı sunan “İDO Mobil” hayata geçirildi.

A+A-

İstanbul’un deniz ulaşımına yaptığı yatırımların yanı sıra alt yapı hizmetlerinde teknoloji tabanlı yenilikçi uygulamaları da takip eden İDO, cep telefonu üzerinden Mobil Bilet hizmet sağlayan “İDO Mobil” uygulamasını başlattı. Deniz ulaşımında yolcularına hızlı ve kolay bilet alma imkânı sunan uygulama hayata geçirildiği ilk 5 günde 10 bin kullanıcı tarafından indirildi.

İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, yenilikçi bir şirket olarak İDO’nun teknoloji ile iç içe olduğunu ve bu alandaki fırsatları da yolcularına sunma vizyonuyla hareket ettiğini söyledi.
Deniz ulaşımında bir ilk olan “İDO Mobil” hizmetinin bu vizyonun yansıması olduğunu belirten Paksoy, şunları söyledi:
“ Teknoloji artık hayatımızın vazgeçilmezi; doğru kullanıldığında hayatı kolaylaştıran ve zamandan kazandıran önemli bir değer. Biz de yolcularımıza değer katan uygulamaları bir kolaylık olarak sunmaya devam ediyoruz. “İDO Mobil” hizmeti de deniz ulaşımında bir ilk. Mobil uygulama ile yolcularımız nerede olurlarsa olsunlar, cep telefonlarından kolaylıkla bilet rezervasyonu yapabilecek, bilet satın alabilecek, tüm seferleri sorgulayabilecek, ek sefer ve iptaller hakkında bilgi edinebilecekler. Bu uygulama deniz yoluyla ulaşımı tercih eden herkese büyük kolaylık sağlayacak.” dedi.


“İDO Mobil” ile dış hat deniz otobüsleri ile hızlı feribot seferlerine ait biletler, iphone ve uyumlu cep telefonlarından satın alınabilecek. Ücretsiz olarak indirilen “İDO Mobil” uygulamasıyla; yolcular, bilet satın almanın yanında rezervasyon yapabilecek, sefer saat bilgilerini, ek ve iptal edilen dış hat seferlerini görebilecekler. İDO Mobil ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.ido.com.tr ‘den erişilebilir.

Bu haber toplam 847 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.