1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. İMEAK Deniz Ticaret Odası Deprem Yardım TIR’ı Kahramanmaraş’a Yola Çıktı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Deprem Yardım TIR’ı Kahramanmaraş’a Yola Çıktı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Deprem Yardım TIR’ı Kahramanmaraş’a Yola Çıktı

Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen büyük deprem felaketinin ardından bölge halkının yaralarını sarmak için seferber olan İMEAK DTO'nun yardım TIR’ı, taşıdığı malzemeleri Kahramanmaraş’ta Valilik ve AFAD Merkezine teslim etmek üzere yola çıktı.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası, çatı örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İstanbul Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında elektrikli soba, uyku tulumu, battaniye, polar hırka, bere ve çoraptan oluşan malzemeleri temin etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası bir yandan da üyelerinin deprem bölgesine yönelik yardımlarını organize etmek üzere çalışmalarını sürdürürken, Ritim Sokak. No:33, 34935 Sultanbeyli/İstanbul adresinde teslim merkezi oluşturuldu. Odanın ve üyelerinin imkanlarıyla donatılan ve elektrikli ısıtıcı, uyku tulumu, battaniye gibi malzemelerden oluşan ikinci bir TIR da 8 Şubat Çarşamba günü sabah saatlerinde Hatay İskenderun’a yola çıkacak.

Deniz Ticaret Odası kamu kurumlarıyla iletişim halinde acil ihtiyaçların karşılanması için çalışmalara destek vermeye devam edecek. 

Nakdi yardımda bulunmak isteyenler için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği - Deprem Felaketi Yardım Hesapları ise şöyle:

tobb-hesap.pngVira Haber

Bu haber toplam 8015 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.