1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İstanbul Valiliği'nden boğulma uyarısı
İstanbul Valiliği'nden boğulma uyarısı

İstanbul Valiliği'nden boğulma uyarısı

İstanbul Valiliği, yazılı bir açıklama yaparak, tüm uyarılara rağmen özellikle kentin Karadeniz kıyılarında boğulma vakalarının yaşandığını belirterek İstanbulluların yasak ve kontrolsüz bölgelerde denize girmemesi uyarısı yaptı.

A+A-

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yaz döneminin başlamasıyla birlikte vatandaşlarımızın tatillerini rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri, yaşanabilecek boğulma olaylarını önlemek maksadıyla Valiliğimizce, 27 Mayıs 2015 tarihli genelgeyle çeşitli tedbirler alınmıştır.

Ancak alınan tüm tedbir ve yetkililerce yapılan uyarılara rağmen bayram tatili nedeniyle, Karadeniz başta olmak üzere ilimiz sahillerinde, denize girilmesi yasak olan bölgelerde boğulma olaylarına rastlanmıştır. Bundan sonra yaşanabilecek boğulma vakalarının önüne geçilebilmesi için vatandaşlarımızın, denize girilmesi uygun olmayan yasaklı ve kontrolsüz bölgelerde denize girmemeleri önem arzetmektedir. Yasak olmayan bölgelerde de vatandaşlarımızın, meteorolojik uyarıları dikkate almaları, hava şartlarının uygun olmadığı durumlarda denize girmemeleri, görevlilerin uyarılarına mutlaka uymaları, kendi can güvenlikleri açısından önem arz etmektedir."

vavilikic.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1913 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.