1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Jotun'dan Devrim: Megagloss HG
Jotun'dan Devrim: Megagloss HG

Jotun'dan Devrim: Megagloss HG

Jotun Megayacht Professional boya serisi içerisinde yüksek parlaklık özelliği ile megayat sahipleri tarafından büyük beğeni kazanan Megagloss geliştirilerek yenilendi.

A+A-

Jotun Megayacht Professional boya serisi içerisinde yüksek parlaklık özelliği ile megayat sahipleri tarafından büyük beğeni kazanan Megagloss geliştirilerek yenilendi. 43 metre uzunluğundaki SY Canica’da uygulanan Megagloss HG, Mallorca Marinası’nda göz kamaştırıcı etkisi ile yat sahiplerinin dikkatini çekti.

80 yılı aşkın deneyimi ile Megayat sektörüne özel ürünler sunan Jotun, Megayacht Professional ürün gamında bulunan Megagloss’un formülasyonunu yeniledi. Yenilenen Megagloss, Jotun Norveç laboratuarı ve Barselona’da bulunan Jotun Global Yat Konsept merkezi ile 4 yıllık uzun çalışmalarının sonucunda özel olarak geliştirildi. Ürün, Mallorca’nın ünlü uygulama firması Rolling Stock tarafından, 43 metre uzunluğundaki megayat SY Canica’da uygulandı, ve ihtiyaçların ötesinde performansı ile gerek megayat uygulamacılarının, gerekse megayat sahiplerinin övgülerini topladı.

Yat ürünlerinde devrim

Megagloss HG, örtücülük, mükemmel yayılma ve yüksek parlaklık özellikleri ile megayat sonkat ürünleri arasında bir devrim niteliği taşıyor. Özellikle yüzeye eşit şekilde yayılması ve içeriğindeki yüksek katı madde oranı doygun bir yüzey oluştururken, megayatlarda ayna parlaklığı etkisini arttırıyor. 1:1 karışım oranları ve katlar arası bekleme sürelerinin azalması uygulamacılar için kullanım kolaylığı sağlıyor.  Ayrıca Megagloss HG, özel olarak tasarlanmış geniş renk seçeneği ile de tercih nedeni oluyor.

Jotun Boya Yat Satış Müdürü Işıl Çelik, lansmanı gerçekleşen yeni ürün ile yorumlarını şu şekilde paylaştı: “Uzun yıllardır, önemli referansları ile performansını kanıtlamış sonkat boyamız Megagloss, yenilenen formülü ile yat pazarına yeni bir standart daha kazandıracak. Yüksek teknoloji ürünü olan Megagloss HG, benzersiz özelliklere sahip ve  megayatların çekiciliğini yaratan en önemli unsurlardan bir tanesini oluşturuyor.”

 

 

Virahaber

Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.