1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Karadeniz Denizci Üniversiteler Birliği Başkanlığına Prof. Dr. Oral Erdoğan seçildi
Karadeniz Denizci Üniversiteler Birliği Başkanlığına Prof. Dr. Oral Erdoğan seçildi

Karadeniz Denizci Üniversiteler Birliği Başkanlığına Prof. Dr. Oral Erdoğan seçildi

Karadeniz Denizci Üniversiteler Birliği’nin Genel Kurulu yapıldı. Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Oral Erdoğan, Karadeniz Denizci Üniversiteler Birliği Başkanı seçildi.

A+A-

2010 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Nikola Y. Vaptsarov Naval Academy, Batumi State Maritime Academy, Constanta Maritime University, Admiral Ushakov Maritime State University ve National University tarafından kurulan Karadeniz Denizci Üniversiteler Birliği’nin (BSAMI) Genel Kurulu gerçekleşti. 

Yapılan Genel Kurul’da, Karadeniz Denizci Üniversiteler Birliği’nin (BSAMI), Temel Anlaşması’nda değişikliğe gidilerek birliğin en üst yönetim organı, temel kurucu üyelerin yanı sıra tüm üyelere açık hale getirildi.

Ayrıca Başkanlık süresi bir yıldan iki yıla çıkarıldı. Genel Kurul ardından yapılan seçimde ise Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Oral Erdoğan oy birliği ile iki yıllık dönem için Karadeniz Denizci Üniversiteler Birliği Başkanı seçildi.

Karadeniz Denizci Üniversiteler Birliği (BSAMI), Nisan 2010 yılında, en yüksek kaliteye ve bilgi birikimine sahip altı önemli yüksek öğretim kurumu Karadeniz Havzası’ndaki lider rollerini güçlendirmek için bir araya geldi.
 

karadeniz-denizci-universiteler-birligi-baskani-oral-erdogan-secildi_2.jpg

karadeniz-denizci-universiteler-birligi-baskani-oral-erdogan-secildi_1.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5019 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.