1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kızılırmak’ta Boğulan Çocukların Acı Hikayesi
Kızılırmak’ta Boğulan Çocukların Acı Hikayesi

Kızılırmak’ta Boğulan Çocukların Acı Hikayesi

Ailesi ile birlikte Şanlıurfa’dan mevsimlik tarım işçisi olarak Sivas’a gelen üç çocuk serinlemek için girdikleri Kızılırmak’ta boğularak hayatını kaybetti.

A+A-

Çocuklarının okul masraflarını karşılamak için patates ekimine gelen ailelerin çocukları, gittikleri Sivas'ta serinlemek amacıyla dün girdikleri Kızılırmak'ta cansız bedenleri bulundu. Dalgıçlar, 3 çocuğun cesedini kayboldukları yerden yaklaşık 50 metre uzaklıkta buldu.

475-317.jpg

Vefat eden kardeşler Mahmut (12) ve Kadir Yağmur (10) ile Mehmet Zurnacı'nın (8) cenazeleri Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine getirildi.

Mahmut ve Kadir Yağmur'un cenazeleri ilçe merkezindeki Kırmızıpınar Mahallesi Camisi'nde İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Ortaç tarafından kıldırılan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Tören sırasında çocukların yakınları gözyaşı döktü.

Kırmızıpınar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan dolayı büyük bir üzüntü yaşadıklarını dile getirerek ailenin ekonomik olarak zor durumda olduğunu, çocukların da okul harçlıklarını çıkarmak için çalıştıklarını belirtti.

Vira Haber

Bu haber toplam 7492 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.