1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kjersti Kleven "Sea Europe"un yeni başkanı oldu!
Kjersti Kleven "Sea Europe"un yeni başkanı oldu!

Kjersti Kleven "Sea Europe"un yeni başkanı oldu!

2015 yılında İstanbul’un ev sahipliği yaptığı Sea Europe Genel Kurul Toplantısı’na bu yıl İspanya’nın Portekiz kıyısındaki şehri Vigo ev sahipliği yaptı.

A+A-

Avrupa’nın en önemli Tersaneleri ve Ekipman Üreticileri temsilcilerinin oluşturduğu 36 kişi, İspanyol Gemi İnşa Kümesi Acalunaga ve Navantia organizasyonuyla Vigo Liman Başkanlığı tesislerinde ağırlandı.

Genel Kurul toplantısı öncesinde Sea Europe sekretaryası tarafından oluşturulan alt çalışma gruplarında 2016-2017 çalışmaları değerlendirilirken 2017-2018 periyodunda gerçekleştirilecek aktivitelerin öncelikleri ve zorlukları konusunda değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Başkanlık görevini Kjersti Kleven devraldı

Genel Kurul’un en önemli maddesi şüphesiz ki Genel Kurul’da Başkanlığa seçilen Wärtsilä Lyngsø Marine A/S Genel Müdürü Kjeld Dittman’ın görev süresinin dolmasının ardından Kleven Group Yönetim Kurulu Başkanı Kjersti Kleven’in görevi devralmasıydı.

Kleven, kendisine gösterilen güven ve inanç için tüm üyelere teşekkür ederken, başkanlığı devraldığı Kjeld Dittman’ın çok iyi işler çıkararak kendisine fevkalade bir organizasyon bıraktığını ve amacının da bu bayrağı daha ileriye taşımak olduğunu ifade etti.

Norveç gemi inşa grubu Kleven Maritime AS (KLEVEN )'in ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Kleven, yaklaşık 700 çalışana sahip, Norveç'teki en büyük iki özel tersaneyi yönetiyor.

Genel Kurul ayrıca, Başkan Yardımcıları olarak;  Bernard Meyer (Meyer Tersanesi Müdürü), Kjeld Dittmann (Wärtsilä Lyngsø Marine A/S Genel Müdürü), Hervé Guillou (Başkan & CEO Naval Group), Kees-Jan Mes (Pon Ekipman ve Pon Güç Başkan Yard.), Dirk Lehmann (Becker Marine System Genel Müdürü) ve  Juan Luis Sánchez (Astender Müdürü ve Sea Europe Bakım onarım dönüşüm çalışma Grubu Başkanı) atadı.

Sea Europe başkanı Türkiye'ye davet edildi

GESAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp tarafından temsil edildiği Genel Kurul’un kapanış bölümünde Başkan Gökalp; Kjersti Kleven’in Sea Europe’un yeni başkanı olması dolayısıyla kendisini kutlarken, “Çıktığınız bu yolda Poseidon yardımcınız olsun, sizi en kısa zamanda ülkemizde görmeyi arzu ediyoruz” diyerek Sea Europe’un yeni Başkanı’nı ülkemize davet etti.

Genel Kurul İspanya Liman Başkanlığı yetkililerinin de katıldığı bot gezisi ve gala yemeğinin ardından son buldu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2282 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.