1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kruvaziyer gemisinde salgın hastalık paniği
Kruvaziyer gemisinde salgın hastalık paniği

Kruvaziyer gemisinde salgın hastalık paniği

Dünyanın en büyük yolcu gemilerinden biri olarak kabul edilen Royal Caribbean's Seas of Oasis, gemisinde yüzlerce kruvaziyer yolcusu hastalandı.

A+A-

Pazar günü, yedi gün için planlanan Karayipler gezisinde 5 binden fazla yolcu ve mürettebat ile Karayipler’e hareket eden Seas of Oasis,kruvaziyer gemisinde hastalandı.

Gemideki yolcuların 277’sinde Jamaika'ya yaklaşıldığı sırada  mide bulantısı, kusma ve ishal gibi semptomları görülmeye başladı. Bu sayı cumartesi günü 475 yolcuya ve mürettebata kadar çıktı. Royal Caribbean International gemisi,  6 Ocak limanını  Haiti, Jamaika ve Meksika'daki durakları içeren bir güzergah üzerindeyken geri döndü.

Royal Caribbean şirketi yöneticiler 400'den fazla yolcu ve mürettebat üyesine norovirüs salgını nedeniyle hastalandığını ve bu durumdan dolayı çok üzgün olduklarını açıkladı.

Royal Caribbean, ayrıca tüm yolcuların seyahatlerinin tam geri ödemesini alacağını ve herhangi bir iç uçuş değişikliği için kişi başına 200 dolar, uluslararası için kişi başına 400 dolar vereceklerini de açıkladı.

Vira Haber

Bu haber toplam 3985 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.