1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. MARENER 2017 İsveç'te başladı
MARENER 2017 İsveç'te başladı

MARENER 2017 İsveç'te başladı

Uluslararası Denizcilik Enerji Yönetimi Konferansı İsveç'te başladı.

A+A-

Hüseyin Altay Yontan / Vira Haber

Dünya Denizcilik Üniversitesi (World Maritime University - WMU)'nin ev sahipliğinde İsveç'de alanında birçok uzmanın katılım gösterdiği Uluslararası Denizcilik Enerji Yönetimi Konferansı (International Conference on Maritime Energy Management - MARENER 2017) başladı.

MARENER 2017'nin konuşmacıları; Kitack Lim (IMO Genel Sekreteri), Anna Johansson (İsveç Hükümeti Altyapı Bakanı), Mehmet Atlar (Strathclyde Üniversitesi), Jan Otto de Kat (ABS Enerji Verimliliği ve Gemi Performansı Direktörü), Carl-Johan Hagman (Stena AB Nakliye ve Feribotlar Başkanı), Hermann J. Klein (Alman Denizcilik Teknoloji Derneği), Johan Röstin (CEO Copenhagen Malmö Port), Katharina Stanzel (INTERTANKO Genel Müdürü), Tom Sundell (Napa Grup Kıdemli Başkan Yardımcısı), Paul Thomas (ABD Sahil Güvenlik), Craig Eason (Lloyd’s List Denizcilik Gazetecisi).

marener2017_k1.jpg

MARENER 2017'ye Türkiye'den iki önemli konuşmacı katılıyor

Türkiye’den Uluslararası Denizcilik Enerji Yönetimi Konferansı’na (MARENER 2017) İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Melikoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Etkinliğin sponsorları arasında bir Türk kurumuda yer alıyor

Uluslararası Denizcilik Enerji Yönetimi Konferansı’nın dört büyük sponsoru ise; “Türk Loydu Vakfı, Copenhagen Malmö Port, MITIGATE, Dünya Denizcilik Üniversitesi” oldu.

marener2017_k2.jpg

Seçkin konuşmacı ve uzmanların yer aldığı bu önemli etkinlikte; “Düzenleyici Çerçeve, Enerji Verimli Gemi Tasarımı ve İşletimi, Limanlarda ve Tersanelerdeki Enerji Yönetimi, Enerji Verimliliği Ekonomisi, Enerji Yönetiminin Sosyal ve Beşeri Boyutu, Deniz Enerji Yönetiminin Teorik Yönleri, Alternatif Yakıtlar ve Deniz Yenilenebilir Enerji, Deniz ve Okyanus Enerji” konuları masaya yatırılacak.

Bu haber toplam 3577 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.