1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Marmaris Temmuz ayında bin 730 turisti ağırlayacak
Marmaris Temmuz ayında bin 730 turisti ağırlayacak

Marmaris Temmuz ayında bin 730 turisti ağırlayacak

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Muğla'nın Marmaris ilçesine, bu ay çoğunluğu Lübnan, Ürdün ve ABD'li turistleri taşıyan, yolcu sayısından daha çok personeli bulunan iki butik kruvaziyer 5 sefer düzenleyecek.

A+A-

Marmaris Cruise Port Operasyon Müdürü Bora Bayazıt, Marmaris Limanı’na temmuz ayında lüks butik kruvaziyerlerin geleceğini açıkladı..

Personel sayısının yolcu sayısından daha fazla olan butik gemilerle çoğunluğu alım gücü yüksek ABD, Lübnan ve Ürdünlü turistlerin Marmaris’i ziyaret edeceğini belirten Bayazıt, “Toplam bin 730 yolcuyu Marmaris’te ağırlayacağız. Bu turist grupları alım gücü çok yüksek, hizmet odaklı gemilerle seyahat eden turistler” dedi.

Gemilerin hepsinin ise daha önce Marmaris Limanı’nı ziyaret ettiklerine söyleyen Bora Bayazıt, 8, 15, 22 ve 29 Temmuz tarihlerinde Lübnan bayraklı “Med Queen” adlı kruvaziyerin bin 280 yolcusuyla, Malta bayraklı ABD’li turistleri taşıyan “Seabourn Odyssey”in 450 yolcusuyla 25 Temmuz Pazartesi günü limana geleceğini söyledi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4295 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.