1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mengi Yay, Refit Markası Reviva Refit'i Tanıttı
Mengi Yay, Refit Markası Reviva Refit'i Tanıttı

Mengi Yay, Refit Markası Reviva Refit'i Tanıttı

Mengi Yay, son on yıl içerisinde birçok başarılı yenileme projesine imza attı ve bu projelerin en sonuncusu, 60 metrelik Grand Rusalina motor yatının kapsamlı refit operasyonu oldu.

A+A-

Yat refiti alanındaki artan talep ve değişen piyasa koşullarına yanıt olarak, Mengi Yay yeni refit markası Reviva Refit'i duyurdu.

Reviva Refit, sektördeki boşluğu doldurmayı amaçlayarak profesyonel, bütçe bilincine sahip ve üstün kaliteli refit, yeniden yapılandırma ve restorasyon hizmetleri sunmayı hedefliyor. Yeni marka, endüstride solo ve serbest proje yöneticilerinin yanı sıra küçük ölçekli operasyonların arttığı bir dönemde tanıtıldı. Reviva Refit, bu piyasa dinamiklerini ele alırken Mengi Yay'ın kalite ve vizyonunu sürdürmeyi amaçlıyor.

Reviva Refit, eski yatları mükemmel duruma getirerek sürdürülebilirliği artırmaya odaklanmıştır. Bütçe dahilinde ve zamanında olağanüstü hizmetler sunan Reviva Refit, çok sayıda stratejik konumda faaliyet göstererek esneklik sağlarken rekabetçi fiyatlandırmayı koruyor. Çekirdek değerlerimiz olan kalite, bütçe bağlılığı ve zamanında teslim, her projede yansıtılmakta ve teknolojik yükseltmeler Mengi Yay'ın yeni inşaatlarında uygulanan standartlarla eşdeğer olarak gerçekleştirilmektedir.

Önümüzdeki iki yıl içinde, tesisleri ve hizmetlerini genişletmeyi ve rekabetçi fiyatlandırmayı sürdürmeyi planlayan Mengi Yay, Gelecek beş yıl içinde yılda 15 yenileme projesi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Vira Haber 

Bu haber toplam 784 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.