1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. NATO Deniz Harekatı toplantısı İstanbul'da yapıldı
NATO Deniz Harekatı toplantısı İstanbul'da yapıldı

NATO Deniz Harekatı toplantısı İstanbul'da yapıldı

ABD, Almanya, Fransa, İngiltere'nin de aralarında bulunduğu 17 ülkenin katılımıyla düzenlenen NATO Deniz Harekatı Çalışma Grubu Toplantısı İstanbul'da gerçekleşti.

A+A-

Deniz Kuvvetleri Komutanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Donanma Komutanlığına bağlı Taktik Geliştirme Doktrin ve Analiz Merkezi Komutanlığı koordinatörlüğünde düzenlenen NATO Deniz Harekatı Çalışma Grubu Toplantısı, 19-29 Ocak tarihinde İstanbul'daki Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı'nda gerçekleştirildi.

NATO'nun en büyük toplantısı

İstanbul, NATO’nun en büyük çalışma grubu toplantısı olan MAROPSWG’a ev sahipliği yaptı. Toplantıya 17 NATO üyesi ülkenin temsilcileri katıldı.Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen NATO Deniz Harekatı Çalışma Grubu Toplantısı-2016’nın (MAROPSWG-2016) 19-29 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildiğini açıkladı.  

İşte NATO Deniz Harekatı Çalışma Grubu Toplantısı ardından çekilen fotoğraf;



NATO Deniz Harekatı Çalışma Grubu Toplantısı'na 114 kişi katıldı

Donanma Komutanlığı’na bağlı Taktik Geliştirme Doktrin ve Analiz Merkezi Komutanlığı koordinatörlüğünde düzenlenen toplantı, İstanbul Harbiye’deki Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı’nda yapıldı. Deniz Harekatı alanında NATO’nun en büyük çalışma grubu olan MAROPSWG’un bu yılki toplantısına ABD, Almanya, Belçika, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İtalya, Kanada, Litvanya, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovenya, Yunanistan ve ev sahibi Türkiye de dahil olmak üzere 17 NATO ülkesi ile NATO Komutanlıkları ve Mükemmeliyet Merkezlerinden toplam 114 katılımcı ve gözlemci iştirak etti.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.