1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. O Adaya Artık Sefer Yok
O Adaya Artık Sefer Yok

O Adaya Artık Sefer Yok

Dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de ilk coronavirüsü tespit edildiğini açıklamasının ardından ülkede sefer iptali haberleri gelmeye başladı.

A+A-

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden, Yunanistan’ın Midilli Adası’na deniz ulaşımını sağlayan Jalem Tur ve Turyol firmaları, Midilli Adası'nda görülen coronavirüsü vakası görülmesi sebebiyle seferlerini 25 Mart tarihine kadar durdurduklarını açıkladı.

Jalem Tur işletmecisi Eşref Jale, ülkeye herhangi bir zarar gelmemesi amacı ile kendi istekleri doğrultusunda seferleri 25 Mart’a kadar iptal ettiklerini belirtti.

Uzun zamandır virüsten dolayı yolcuların az olduğu vurgusu yapan Jale, “Gümrük işletmesinde de termal kameralarla önlem alındı. Burada çalışanlar da eldivenlerle ve maskelerle önlem aldı. Düzenli olarak dezenfekte yapılıyor” diye konuştu.

Turyol İşletmecisi Gaye Berbat, herhangi bir olumsuzluğa neden vermemek için 25 Mart tarihine kadar seferlerimizi durdurduklarını, kararı firma olarak aldıklarını söyledi. Yaşanılan sıkıntılı süreç için çok fazla etkilenmeden içinden çıkılacağı temennisinde bulundu.

Dün Midilli Adası'nda, İsrail gezisinden yeni dönen 40 yaşlarındaki bir market işletmecisi kadında coronavirüsü tespit edilmişti. Vakanın duyulması ardından firmalar seferlerini iptal etme kararı aldı.

Vira Haber

Bu haber toplam 6573 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.