1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Oltasına şans takıldı
Oltasına şans takıldı

Oltasına şans takıldı

Kanadalı bir milyarderin yatında tayfalık yapan İngiliz balıkçı, patronunun kızıyla evlendi. Balıkçılık filosu sahibi kayınpederin düğün hediyesi 155 milyarlık bir yat oldu

A+A-

İngiltere’de balıkçılık yapan ve turistleri balık tutmaları için turlara çıkaran Guy Barnett (35) yeni bir iş bulmak için Kanada’ya geldi. 8 yıl önce Kuzey Amerika’nın en büyük balıkçılık filosunun sahibi John Risley’nin yatında işe giren Barnett, patronunun kızı Sarah Risley (35) ile de burada tanıştı.

Guy Barnett ile Sarah Risley âşık olduktan sonra ailenin malikanesinde yapılan görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Düğünden sonra ise Avrupa’da demirli olan 75 metrelik düğün hediyelerini teslim aldılar.

Altı güverteli yatta parti veren çifte Barnett’in çocukluk arkadaşları da katıldı. Çift balayını da yeni yatlarında geçirecek. Süper lüks yatta helikopter pisti, güvertenin üzerinde bir jakuzi, spor salonu, güverteler arasında hareket eden asansörler var.

Çiftin evlilik öncesi anlaşma yapıp yapmadığı ise bilinmiyor. Ancak, baba Risley’nin bu evliliğe itiraz etmediği söyleniyor. Zira, Clearwater Seafood şirketinin kurucusu ve yöneticisi Risley de, kariyerine küçük bir karides dükkânı açarak başlamıştı.

Bu haber toplam 925 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.