1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ölümden kurtulmak için suya atladılar
Ölümden kurtulmak için suya atladılar

Ölümden kurtulmak için suya atladılar

ABD'de bulunan Columbia Nehri'nde gerçekleşen bir tekne kazasının görüntüleri izleyenleri hayretler içinde bıraktı. 3 balıkçı üzerlerine gelen tekneden son anda suya atlayarak kurtuldu.

A+A-

ABD'nin Oregon eyaletinde bulunan Columbia Nehri'nde yaşanan bir tekne kazasının görüntüleri şaşkınlık uyandırdı. Yaklaşık 9 buçuk metre uzunluğundaki bir tekne, içinde 3 kişinin bulunduğu 6 metrelik bir başka tekneyi biçti. Teknenin içindekiler son anda suya atlayarak kurtuldu.

 

 

SON ANDA SUYA ATLADILAR

Şaşırtıcı GoPro görüntülerinde, Marlin Lee Larsen isimli adama ait olduğu bildirilen teknenin, tüm uyarılara rağmen içinde Bryan Maess'e ait balıkçı teknesine karşı son sürat geldiği görülüyor. Pasifik Okyanusunun ağzında balık tutan 3 kişi üzerlerine gelen tekne sahibinin dikkatini çekmek için çaba gösterseler de başarılı olamıyorlar ve tek seçenekleri suya atlamak kalıyor.

"OTURDUĞUM YERDEN GÖRMEDİM" DEDİ

İçinde oldukları tekne parçalanmadan saliseler önce kendilerini suya atan adamlardan 47 yaşındaki Maess'in kolunda ve bacağında yaralandığı açıklanırken, kendisine çarpan teknenin sahibine 269 bin sterlinlik tazminat davası açacağı öğrenildi.

Diğer tekneyi biçip geçen 75 yaşındaki Larsen, oturma pozisyonunda karşısında duran tekneyi göremediğini söylerken alkollü olduğu iddialarını da yalanladı.

Vira Haber

Bu haber toplam 5366 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.