1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Pearl Yachts ve Aquamarine Ltd arasında işbirliği
Pearl Yachts ve Aquamarine Ltd arasında işbirliği

Pearl Yachts ve Aquamarine Ltd arasında işbirliği

İngiliz Yat yapımcısı Pearl Yachts ve Marmaris merkezli Yatçılık firması Aquamarine Ltd arasında 02 Mayıs tarihinde yapılan anlaşma ile Pearl Yatların Türkiye Satış Temsilciliği için iki şirket birlikte çalışma kararı aldı.

A+A-

1997 yılında lüksü ve tasarım mükemmeliyetçiliğini geniş iç mekânlarla birleştirerek yeni bir lüks motor yat markası yaratmak amacıyla kurulan Pearl Yachts bugün İngiltere’nin en önde gelen tersanelerinden biri konumundadır. Her bir Pearl yatı kaliteli malzeme ve deneyimli işçilik kullanılarak son derece yüksek standartlara sahip olarak tasarlanmış ve inşa edilmiştir.

Aquamarine Ltd 2017 yılında çocukluğundan beri denizle iç içe yaşamış,  yat sektöründe girişimleri ile çok yakından tanınan, eski milli sporcu Melis Giraud tarafından kurulmuştur. 2018 yılının başında,   denizcilik ve yatçılık camiasında 35 senedir hizmet eden Uzakyol Kaptanı Gökhan Başpınar ve yine yatçılık sektöründe uzun yıllar çalışmış olan Defne Giraud ile Aquamarine,  uzun yılların deneyimi ile Yatçılık Sektörüne yeni bir nefes olarak katılmıştır.

Tasarımı ödüllü tasarımcı Bill Dixon ve Kelly Hoppen’a ait Pearl serisinin ilk incisi Pearl 65’ in 2017 yılında Düsseldorf Boat Show’da yapılan tanıtımından sonra serinin diğer incisi Pearl 80’ de geçen günlerde Palm Beach Boat Show’da tanıtıldı. Serinin son teknesi Pearl 95’ ise önümüzdeki günlerde denizle buluşacak. Pearl 80’ ve Pearl 95’in Avrupa lansmanları tüm Avrupa, Türkiye ve USA temsilcilerinin de katılımı ile Cannes Boat Show 2018’e planlanmaktadır.

Bu stratejik ortaklık sayesinde Pearl Yachts’ın yeni modelleri deneyimli ekibimiz tarafından Türkiye pazarında daha önce  yer almadığı segmentlerde rekabet etme fırsatı bulacaktır.

p95-aft.jpg

p95-runing.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6926 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.