1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3.  “Posidonia 2018 Uluslararası Denizcilik Fuarı” açılıyor
 “Posidonia 2018 Uluslararası Denizcilik Fuarı” açılıyor

 “Posidonia 2018 Uluslararası Denizcilik Fuarı” açılıyor

Yunanistan’ın başkenti Atina’da 2 yılda bir gerçekleştirilen “Posidonia 2018 Uluslararası Denizcilik Fuarı” bugün kapılarını saat 18:00’de açıyor. 4-8 Haziran 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek fuara bu yıl katılım oldukça düşük.

A+A-

Deniz Tanrısı Posidonia adına 2 yılda bir düzenlenen ve bu yıl 25. kez gerçekleştirilen ‘Posidonia 2018 Uluslararası Denizcilik Fuarı’ bugün kapılarını açıyor. İki yılda bir Atina'da gerçekleşen ve Yunan denizcilik endüstrisi ve uluslararası taşımacılık uzmanları için en büyük buluşma noktası olan ‘Posidonia 2018 Uluslararası Denizcilik Fuarı’ bu yıl oldukça sönük geçeceğe benziyor.

8 Haziran’a kadar açık kalacak  fuarda bu sene toplam 4 hol yer alıyor. Dünyanın önde gelen gemi yapımı ve denizcilik fuarlarından biri olarak görülen fuarı; makine aksamı üreticilerinden tedarikçilere, armatörlerden finans uzmanlarına kadar gemicilik ve açık deniz piyasasıyla ilgilenen çok çeşitli ziyaretçi kitlesinin izlemesi bekleniyor.

Posidonia 2018 Uluslararası Denizcilik Fuarı’nda Türkiye’yi 28 firma temsil ederken, bunların 8’i Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği bünyesinde katılıyor, 20 firma ise fuarda Türkiye’yi bireysel olarak temsil ediyor. Yaklaşık 8 yıldır ekonomik kriz içinde kıvranan ve kurtarma paketi programına bağlı, "kemer sıkma"  önlemleri altında yaşam mücadelesi veren Yunanistan’daki kriz “Posidonia 2018 Uluslararası Denizcilik Fuarı’nı da oldukça etkilemişe benziyor. Ülkedeki krizden olsa gerek fuar tanıtımı neredeyse hemen hemen hiç yok gibi!

Posidonia Uluslararası Denizcilik Fuarı’nda 2016 yılında 1.461'i  farklı ülkelerden olmak üzere 1.825 katılımcıya ev sahipliği yapmıştı.

VİRA MARITIME EKİBİ POSIDONIA FURI’NA DEMİR ATTI

Öte yandan fuara özel İngilizce yayımlanan Vira Yayın Grubu tarafından hazırlanan VIRAMARITIME Gazetesi ise tüm uluslararası fuarlarda olduğu gibi Posidonia 2018 Uluslararası Denizcilik Fuarı’nda da Türk denizcilik sektörünü temsil ediyor. Fuar boyunca ücretsiz dağıtılacak gazete, özellikle denizcilik sektörünün savunma sanayisindeki başarılarına dikkat çekerek, pozitif habercilik anlayışını bu fuarda da sürdürüyor.

Türk denizcilik endüstrisini her yönüyle tanıtmaya çalışan VIRAMARITIME, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ile Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran’ın görüş ve temennilerine de yer veriyor.
 

whatsapp-image-2018-06-04-at-12.37.09.jpeg

whatsapp-image-2018-06-04-at-12.37.10-(1).jpeg

whatsapp-image-2018-06-04-at-12.37.10-(2).jpeg


Vira Haber

Bu haber toplam 7691 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler