1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Riviera Yachts’dan Miami çıkartması
Riviera Yachts’dan Miami çıkartması

Riviera Yachts’dan Miami çıkartması

Riviera Yachts, ABD’de şubat ayında düzenlenecek Miami Uluslararası Yat Fuarı’nda 8 yeni motoryatıyla boy gösterecek.

A+A-

Riviera Yachts, 8 yeni motoryatıyla Miami Uluslararası Yat Fuarı’nda boy gösterecek. Şubat ayında gerçekleşecek olan yat fuarında Sport Yachts, SUV ve Flybridge versiyonlarıyla piyasada yer alan, 43 ile 60 feet arası 8 ayrı Riviera modeli sergilenecek.

Riviera, Sport Yachts serisinde 4800, 5400 ve 6000 modellerini meraklılarıyla bir araya getirecek. Serinin amiral gemisi Riviera 6000, 63,4 feet boy uzunluğuna sahip.

Markanın SUV sınıfından 445 ve 525 modelleri sergilenecek. Bunlardan Riviera 525 modeli 60,8 feet boyunda; Riviera 445 ise 47,5 feet. Markanın Miami’de sergileyeceği flybridge modelleri arasında ise, açık ve kapalı plan farkı bulunuyor. 43 Open Flybridge modeli, fuarda açık plan flybridge versiyonunu temsilen yer alacak. 57 Enclosed Bridge modeli ise kapalı flybridge versiyonu olarak görücüye çıkacak.

Riviera’nın Sport Yachts serisi, temel olarak agresif görünümlü ve düşük profilli motoryatlar olarak karşımızda. Bu seri ortalama 25 knot seyir sürati sunuyor.

SUV serisinde Riviera, dört ayrı felsefeyi müşterilerine sunmayı amaçlıyor. Saf bir gezi teknesi, çok amaçlı bir gezi teknesi veya dalış teknesi olarak pazarlanan SUV’ler, aynı zamanda sportif balıkçılık ekipmanlarıyla da donatılıyor.

Denizin keyfini yüksekten sürmeyi sevenler için Riviera, ‘orta’ boyutlu flybridge modellere sahip. Bu modeller de yine SUV’lerde olduğu gibi amaca yönelik donanımlarla satışa sunuluyor.

riviera.jpg

riviera1.jpg

riviera2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 9628 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.