1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Scania’dan Fuara özel kampanya
Scania’dan Fuara özel kampanya

Scania’dan Fuara özel kampanya

Doğuş Otomotiv, Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları 11-20 Şubat tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Boat Show 2011’de müşterilerine özel kampanya fırsatları sunuyor.

A+A-

Doğuş Otomotiv, Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları 11-20 Şubat tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Boat Show 2011’de müşterilerine özel kampanya fırsatları sunuyor.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünü faaliyetlerini sürdüren Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları, bölgesinde en çok tercih edilen deniz motoru marka sıralamasında ikinci sıraya yükseldi.

“Avrasya Boat Show” toplam 7 salonda, 75 bin metrekarelik alanı ile dünyanın karada yapılan ikinci en büyük, Türkiye’nin ise en büyük tekne ve yat fuarı olarak Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları’nın üstün teknolojisine ev sahipliği yaptı.

60 metrekarelik standında deniz motorlarını sergileyen Doğuş Otomotiv Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları Satış ve SSH Müdürü Adnan Yücel, 2010 yılını değerlendirirken, Scania’nın bölgesinde en çok satılan ikinci marka olduğunun altını çizerek “Bu tür fuarlara denizcilik sektörüne dinamizm getireceğini düşünerek büyük önem veriyoruz. Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları markası olarak içinde bulunduğumuz ekonomik ortamda geçtiğimiz yıl 108 adetlik satış ile başarılı bir geçirdik. Her türlü pilot ve hizmet tekneleri için ihtiyaca cevap verene ürün gamı ile Scania Deniz Motorları 2011 yılında da satış adetlerimiz ve pazar payımızı artıracak konumumuzu güçlendirmek istiyoruz. Aynı doğrultuda ülke genelinde yetkili satıcı ve servis ağı çalışmalarımız da her zaman olduğu gibi 2011 yılında da devam edecek” dedi.

Deniz Motorlarında fuara özel kampanya
Doğuş Otomotiv Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları Satış Yöneticisi Emre Bayral ise denizcilik sektöründe verilerin net olarak paylaşılmadığını hatırlatarak, “Biz adetlerimizi kamuoyuna açıklıyoruz. 2010 yılında 108 adetlik satış gerçekleştirdik. 2011 yılında ise hedefimiz 2010 yılı satış adetlerinin üzerine çıkmaktır. Bu yıl standımızda ürün gamımızı oluşturan 12 litre ve 16 litrelik, 300-800Hp aralığında beygir gücüne sahip deniz motorlarını sergiliyoruz. Fuarda ayrıca “vdf” işbirliği ile müşterilerimize 60 aya varan uygun faiz oranlı kredi imkanı sunduğumuzu da hatırlatmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Scania Deniz Motorları, düşük yakıt tüketiminin yanı sıra kendine özel çift yağ filtreleme sisteminin yardımıyla uzun ömürlü olması ile ön plana çıkıyor. Doğuş Otomotiv’in müşteri memnuniyetini ön planda tutan servis felsefesine ek olarak, ekonomik ve kolay bulunabilir yedek parça hizmetleri Scania Deniz Motorlarını tercih edilir marka haline getirmiştir.

Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları 2011 yılında da Doğuş Otomotive distribütörlüğünde yaygın yetkili satıcı ve servis ağı ile Türkiye’nin tüm kıyı şeridinde hizmet vermeye devam etmekte.

Virahaber

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.