1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Sefine Tersanesi’nden yeni AR-GE merkezi
Sefine Tersanesi’nden yeni AR-GE merkezi

Sefine Tersanesi’nden yeni AR-GE merkezi

Sektörde Ar-Ge merkezine sahip sayılı tersanelerden biri olan Sefine Tersanesi çalışmaları hız kesmiyor.

A+A-

Türkiye’nin en iyi tersaneleri arasında yer alan ve güçlü teknolojik altyapısı sayesinde sektörün gelişimine yön veren Sefine Tersanesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescil edilen AR-GE merkezi ile sektör içinde gerçekleştireceği yenilikçi çalışmalar ile birlikte gücüne güç katmaya devam ediyor.

Sektörde Ar-Ge merkezine sahip sayılı tersanelerden biri olan Sefine Tersanesi, bu konuda bir zihniyet değişikliğine giderek; üretimin sürekliliğinden, kalitenin denetlenmesine, çevre dostu çözümlerden verimlilik çalışmalarına kadar, planlama ve yönetimsel anlamda sektöre ürün ve inovasyon hizmeti vermeyi amaçlıyor.

İnovasyon, kalite ve teknoloji alanlarında yatırımlar yapan Sefine Tersanesi, kritik proje ve teknolojiler üretip, Ar-Ge hizmetlerini her geçen gün daha geniş kapsamlı hale getirerek; yeni ürün geliştirme ve çözüm odaklı çalışmalar yapmayı misyon bilip, tersanecilik sektörünü ön plana çıkarmayı hedeflemekte.

Ayrıca, sektör sıkıntılarından biri olan çevrenin korunmasına ilişkin yeni düzenlemeler ile çevre odaklı bir dünyada süregelen gelişmeler ve değişen trendleri de dikkate alarak, merkezinde gerekli çalışmalara da yer verecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 6030 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.