1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Sektörünün büyükleri CNR Avrasya Boat Show'da
Sektörünün büyükleri CNR Avrasya Boat Show'da

Sektörünün büyükleri CNR Avrasya Boat Show'da

Dünyanın en büyük ikinci denizcilik fuarı CNR Avrasya Boat Show, 23 Şubat - 3 Mart 2019 tarihleri arasında kapılarını açıyor.

A+A-

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek olan fuara, Karina Yatçılık gibi, sektörün en seçkin markaları katılıyor. Türkiye'nin ilk resmi yat satış firması olarak kurulan Karina Yatçılık, dünyanın önde gelen markalarının temsilciliğinin yanı sıra geniş portföyü ve kurumsal uluslararası bağlantılarıyla ikinci el tekne alım-satımı, tecrübeli kadrosuyla teknik servis, sigorta, taşıma ve danışmanlık hizmetleri sunuyor.

Azimut 55 FLY, sınıfının en şık teknesi!

55 feet teknede maximum konforu sunan Azimut 55 FLY baş tarafta ideal güneşlenme alanı ergonomisi ve şık duruşu ile "güneşlenme yatağından çok daha fazlasını sunuyor. Teknede aynı zamanda bu boyda ilk defa Azimut 55'de kullanılan elektrik kumandalı tente opsiyonunu mevcut.

Havuzlukta bulunan 6-8 kişilik yemek masası, her bir misafirinizin deniz manzarasının tadını çıkartması için tasarlandı buna ek olarak teknenin tamamen açılır cam kapısı ve yarıya indirilebilen otomatik mutfak camı opsiyonu sayesinde iç ve dış alanlarda bütünlük hissi verirken, aynı zamanda servisi de kolaylaştırıyor.

Magellano en çarpıcı modellerini sergileyecek

Magellano 66 modeline baktığınızda ilk olarak çarpıcı profil çizgileri fark ediliyor. Teknenin etrafında rahatça yürümenizi sağlayan geniş yan güverteler, konforlu ve geniş havuzluk da dikkatleri üzerine çekiyor. Magellano 66 çift omurgalı tasarımı ile hem yarı deplasman gövdeli bir teknenin, hem de kayar gövdenin tipik avantajlarını sunuyor.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 4171 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.