18. Foça Regata Yat Yarışları 3 Temmuz’da başlıyor

18. Foça Regata Yat Yarışları, 3-4-5 Temmuz tarihlerinde Foça Kaymakamlığı, Foça Belediyesi , Neilson Club Phokaia, Türkiye Yelken Federasyonu ve İzmir Deniz Ticaret Odası destekleriyle Foça’da gerçekleştirilecek.

Rotaların daha sonra lokal rüzgarlara göre düzenleneceği yarışa Foça’nın yanı sıra Urla, Çeşme ve İzmir’den 40 teknenin katılması bekleniyor.

Yarışlarda izlenecek rota geçmiş yıllardaki gibi Fener Adası ile Orak Adası açıklarında seyir edecek yatlar, kıyı kesimlerinden de izlenebilecek,

Foça Yelken İhtisas Kulübünün 1995 yılından beri düzenlediği Foça Regata Yat Yarışları için Yelkencilere davet çıkardı.

FYİK’ten yapılan açıklamada “ Toplam 40 tekne olması hedeflenen yarışımıza tüm yelkencileri bekliyoruz. “denildi.

 

virahaber.com

SU SPORLARI Haberleri

Şahika Ercümen'den İki Altın Madalya
14. TAYK – Eker Olympos Regatta'nın Yarış Takvimi Belli Oldu
55 Yıllık Efsane Boğaz'dan Ege'ye Yelken Açtı
TAYK BMW Borusan Otomotiv Kabotaj Bayramı 100. Yıl Kupası'nda Şampiyonlar Belli Oldu
2026 Deniz Küreği Endurance ve Beach Sprint Türkiye Kupası Heyecanı Ayvalık'ta Başlıyor