4.Delegasyon Toplantısı yapıldı

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) Dördüncü Delegasyon toplantısı, 20 Mart 2011 tarihinde Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu ev sahipliğinde yapıldı.

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) Dördüncü Delegasyon toplantısı, 20 Mart 2011 tarihinde Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya; İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği,Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği ,Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, İTÜ Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği,İTÜ M.Y.O,Galatasaray Üniversitesi M.Y.O ,Bahçeşehir Üniversitesi M.Y.O,Kocaeli Üniversitesi Karamürsel M.Y.O.,Piri Reis Denizcilik Anadolu Meslek,Pendik Anadolu Meslek Lisesi, Özel Eryetiş Reis Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi, Ziya Kalkavan Anadolu Teknik Lisesi,Hacı Rahime Ulusoy Denizcilik Lisesi,Kocaeli Üniversitesi Barbaros Denizcilik M.Y.O katılım gösterdi.

Yapılan toplantıda bu sene 29 Nisan-1 Mayıs 2011 tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecek 12. Ulusal Denizkızı Kongresi’nin konferans ve atölye okulları katılan delegeler oy birliğiyle belirlendi. Ayrıca DÖDER, Mart ayı içinde ‘ Türkiye’deki Denizcilik Eğitimi’ hakkında bildirge hazırlayarak, bu bilgilerin basın yayın organları aracılığıyla duyurulacağı ifade edildi. DODER’in nisan ayı içerisinde Türkiye Doğu Karadeniz’deki denizcilik eğitimi veren bütün okullarını ziyaret edeceği belirtilirken, DÖDER’in basın yayın organı Denizden Dergisi’nin ise çok kısa bir süre içinde sektör ve öğrencilerle buluşacağı müjdesi verilirken, 23-26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek Europort fuarına tüm denizcilik öğrencilerinin beklendiği aktarıldı.

Denizci Öğrenciler Derneği Yönetim Kurulu toplantı sonrası DÖDER tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”DÖDER, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada kendisine ve temsil ettiği denizcilik sektörüne yakışan duruş ve tavrını koruyacak ve çalışmalarına ara vermeden devam edecektir geçen yıl düzenlemiş olduğumuz Uluslarası Denizkızı Kongresi’nin yankıları hala devam etmektedir ve aynı hızla denizcilik öğrencileri olarak çıtamızı yükseltmeye yönelik çalışmalarımızı; projelerimizi var gücümüzle sürdürmekteyiz.Şu anda 18 Okulun temsilcileri olarak görevimizin ve sorumluluğumuzun farkındayız.Lokomotifimiz Denizkızı Kongresi için çalışmalar son aşamaya geldi. Bu sene gerçekleştireceğimiz 12.Ulusal Denizkızı Kongresi için bizlerden desteğini esirgemeyen Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu ve Meclis Başkanı Rüştü Tezcan’a teşekkürlerimiz sunarız.’’

Virahaber

EĞİTİM Haberleri

TMMOB GEMİMO'dan Teknik Enspektörlük Eğitimi Duyurusu
‘Mavi Vatan’ın Genç Kaptanları Bu Lisede Yetişiyor
MDTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Hazırlık Sınıfı Açılıyor
SUBÜ Öğrencileri Teknik Gezi İçin Tuzla Tersanesi’ndeydi
Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Yüksel Lisans Duyurusu