BAU İlkbahar trofesi 1’de de Palamut & CPM

Palamut & CPM Sailing Team yeni sezonun yarışlarında da başarısını hız kesmeden sürdürüyor.

İki gün süren Caddebostan açıkları ve Adalar rotasında tamamlanan BAU İlkbahar Trofesi 1 yarışında ilk gün birinci, ikinci günü ise ikinci sırada tamamlayan Palamut & CPM, tüm tekneler arasında üçüncü sırada yer aldı.

Yelken yarışlarının yeni sezonu 2 Mart’ta başlamıştı. Sezonun ilk yarışını Palamut & CPM Sailing Team birinci olarak tamamlamıştı. Bu başarısını sürdüren takım, hafta sonu yapılan BAU İlkbahar Trofesi 1 yarışında da liderlik yaptı. Palamut & CPM Sailing Team trofenin 1’inci ayağını ilk gün birinci, ikinci gün ise ikinci sırada bitirdi. Tüm tekneler sıralamasında ise üçüncü olarak tamamladı.

PALAMUT & CPM SAILING TEAM YENİ TEKNESİYLE

Geçtiğimiz sezonu yelkenci Targan Hazarhun kaptanlığında çok iyi bitiren Palamut & CPM Sailing Team, kısa sürede büyük başarılara imza atmıştı.

IRC 2 klasmanında neredeyse katıldıkları her yarıştan kupayla evine dönen Palamut & CPM Sailing Team, İYK Trofesi’ni birinci, TAYK Trofesi’ni ise ikinci bitirerek, tecrübeli rakiplerini geride bırakmıştı. Kısa sürede yakaladığı başarılarına yenilerini eklemek isteyen Palamut & CPM Sailing Team, sektörde 30’uncu yılını dolduran CPM Yazılım’ın desteğiyle yeni sezonda yeni teknesiyle daha büyük başarılara imza atıyor.

Vira Haber

SU SPORLARI Haberleri

Türkiye’den Sekiz Yelken Sporcusu Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Yolunda
“TENZOR INTERNATIONAL CUP” 4. Etap Finali Tamamlandı
MIYC Kış Trofesi Yarışı Rüzgar Yetersizliğinden İptal Oldu
Milli Yelkenci Yiğit Yalçın Çitak’tan Olimpiyat Kotası
J/70’te Zafer “Bogatyrs” Takımının Oldu