BSAMI 9. Genel Kurul Toplantısı PRÜ’de yapılacak

Karadeniz Denizcilik Üniversiteleri Birliği 9. Genel Kurul Toplantısı, BSAMI Başkanlığını yürütmekte olan Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan başkanlığında, 25 Ocak 2019 tarihinde, Piri Reis Üniversitesinde yapılacak.

Karadeniz Denizcilik Üniversiteleri Birliği (BSAMI -Black Sea Association of Maritime Institutions) 9. Genel Kurul  Toplantısı, BSAMI Başkanlığını yürütmekte olan Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan başkanlığında, 25 Ocak 2019 tarihinde, Piri Reis Üniversitesinde yapılacak. Toplantıya, BSAMI üyesi olan Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Romanya, Bulgaristan denizcilik akademileri ve İTÜ Denizcilik Fakültesi rektör/dekan ve temsilcileri yanı sıra, Çin Şanghay Denizcilik Üniversitesi dekanı gözlemci olarak katılacak.

Toplantıda BSAMI üyesi bölge ülkelerinin denizcilik alanındaki işbirliğinin geliştirilmesi ve ortak projeler yapılması, diğer ülkelerin denizcilik kurumları ile yeni ilişkiler geliştirilerek etkinliğinin artırılması ve etki alanının genişletilmesi konuları görüşülecek.

Vira Haber

EĞİTİM Haberleri

TMMOB GEMİMO'dan Teknik Enspektörlük Eğitimi Duyurusu
‘Mavi Vatan’ın Genç Kaptanları Bu Lisede Yetişiyor
MDTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Hazırlık Sınıfı Açılıyor
SUBÜ Öğrencileri Teknik Gezi İçin Tuzla Tersanesi’ndeydi
Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Yüksel Lisans Duyurusu