CNR Avrasya Boat Show Fuarı Bugün Kapılarını Açıyor

Türkiye’nin en görkemli denizcilik buluşması CNR Avrasya Boat Show Denizde - Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, yeni normale dönüş kriterleri kapsamında 1 Haziran'da kapılarını açıyor.

Türkiye’nin en görkemli denizcilik buluşması CNR Avrasya Boat Show Denizde - Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, yeni normale dönüş kriterleri kapsamında alınan bir dizi önlem ile deniz tutkunlarını bir araya getiriyor. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) işbirliği ile organize edilen fuar, 01 – 06 Haziran 2021 tarihleri arasında Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Bugün açılacak olan fuarda, kategorilerinin en iyisi olan tekneler, katamaranlar, şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri ile tekne ekipmanları ve aksesuarlar tanıtılacak.

100’ler deniz aracının sergileneceği CNR Avrasya Boat Show Denizde - Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nı ziyaretiniz bizleri mutlu edecektir.

Vira Haber

Boat Show Haberleri

CNR Avrasya Boat Show, Deniz Tutkunlarını Ağırlıyor
Dünyanın En Büyük İkinci Boat Show’u Ziyaretçi Rekoru İle Açıldı
BOSPHORUS BOAT SHOW Pendik’te Tüm Sektörü Tek Çatı Altında Buluşturuyor
Mavi Tur Profesyonelleri ve Lüks Tekneler D-Marin Göcek’te Buluşuyor
Mavi Tur Profesyonelleri ve Lüks Tekneler Göcek’te Buluşuyor