GMO GEMİSEM, eğitime devam ediyor

GMO GEMİSEM tarafından düzenlenen  ‘’Çelik ve Paslanmaz Borularda Kaliteli, Hızlı ve Verimli Kaynak Teknikleri Eğitimi ‘’ yoğun ve aktif katılımla Gemi Mühendisleri Odası’nda gerçekleştirildi.

GEMİSEM’in düzenlediği “Çelik ve Paslanmaz Borularda Kaliteli, Hızlı ve Verimli Kaynak Teknikleri Eğitimi” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Gemi Mühendisleri Odası Meslek İçi Sürekli Eğitim Merkezi (GEMİSEM) tarafından düzenlenen “Çelik ve Paslanmaz Borularda Kaliteli, Hızlı ve Verimli Kaynak Teknikleri Eğitimi” yoğun bir katılımla Gemi Mühendisleri Odası’nda gerçekleştirildi.

Paslanmaz boru kaynağındaki kalitenin sağlanması için koruma gazı uygulamalarındaki detaylar, GMO Üyesi Gürsel Yıldız tarafından anlatıldı.

TAG Pipe Equipment Specialists Yetkilisi Rudy Pantano tarafından kaynak için önemli üç adım olan boru kesme, kaynak ağzı açma ve montaj uygulamalarının verimli bir şekilde gerçekleşmesi için uygun yöntemler hakkında bilgi verildi.

Gemi inşaa sektörünün ihtiyacı olan ekipmanların katılımcılara uygulamalı olarak da tanıtıldığı eğitim sonrasında işlenen konular hakkında katılımcıların soruları yanıtlandı.

Eğitmenlere katkıları için teşekkür edilerek teşekkür belgeleri ve tüm katılımcılara katılım sertifikaları takdim edildi.

Vira Haber

EĞİTİM Haberleri

TMMOB GEMİMO'dan Teknik Enspektörlük Eğitimi Duyurusu
‘Mavi Vatan’ın Genç Kaptanları Bu Lisede Yetişiyor
MDTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Hazırlık Sınıfı Açılıyor
SUBÜ Öğrencileri Teknik Gezi İçin Tuzla Tersanesi’ndeydi
Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Yüksel Lisans Duyurusu