GMO ve GİSBİR, üniversitelerle işbirliği yapacak

GMO ve GİSBİR, İTÜ, Yıldız Teknik Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ile ‘İşbirliği Protokolü’ imzaladı. Protokole göre, tüm staj yeri başvurularının GMO’ya yapılarak staj yerlerinin tek merkezden dağıtımı planlanıyor.

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası (GMO) ve Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR), İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ile ‘İşbirliği Protokolü’ imzaladı.

İmzalanan işbirliği protokolüne uygun olarak tüm staj yeri başvurularının GMO’ya yapılarak staj yerlerinin tek merkezden dağıtımı planlanıyor.

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası (GMO), Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) ve İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversiteleri’nin ilgili fakülte dekanları ile GMO merkezinde bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya GİSBİR Genel Sekreter Yardımcısı M. Ercan Özokutucu, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ergin, Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Piri Reis Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı M. Ömer Belik ve Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bostancı, GMO Genel Sekreteri M. Kürşat Pekşen katıldı.

Vira Haber

EĞİTİM Haberleri

TMMOB GEMİMO'dan Teknik Enspektörlük Eğitimi Duyurusu
‘Mavi Vatan’ın Genç Kaptanları Bu Lisede Yetişiyor
MDTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Hazırlık Sınıfı Açılıyor
SUBÜ Öğrencileri Teknik Gezi İçin Tuzla Tersanesi’ndeydi
Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Yüksel Lisans Duyurusu