İÇDAŞ’ın yelkencisine İzmir’den üçüncülük kupası

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle düzenlenen yelken yarışlarında İÇDAŞ Spor Kulübü sporcusu Buket Aslan, üçüncülük kupasını kazandı. 9 Eylül Karşıyaka Belediye Başkanlığı Kupası Yelken Yarışları İzmir Karşıyaka ‘da yapıldı.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı İzmir Körfezi’nde Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü’nün başarılı yelkencisi Buket Aslan ‘Laser Radial bayanlar’ kategorisinde 3’üncü oldu. İÇDAŞ Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu Buket Aslan geçtiğimiz günlerde de ülkemizi Balkan Şampiyonası’nda başarıyla temsil etmişti.

Kupasını alan Buket Aslan, sevincini antrenör ve kulüp yöneticileriyle palaştı. Genç yelkenci “Kulübüm, antrenörüm ve tüm yöneticilerime destek ve güvenlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldular. Desteklerini hiç esirgemediler. Bundan böyle de ülkemi, Çanakkale’mi  ve kulübümü başarıyla temsil etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

virahaber.com

SU SPORLARI Haberleri

Marmaris Körfezi'nde Yine Yelkenler Fora Oldu
Yüzmede Kış Kupası ve Milli Takım Seçmeleri Başladı
Datça’da Kulaçlar Kuraklığa Karşı Atılacak
"Türkiye’de Yelken Sporu İçin En İdeal Yer İzmit Körfezi’dir"
Denizlili Yüzücüden Riyad’da Tarihi Başarı