"Mavi Çınar-Vatan" ödülü sahiplerini buldu

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları çatısı altında faaliyet gösteren okullar tarafından her yıl gerçekleştirilen "Mavi Çınar" ödülleri bu sene "Mavi Çınar-Vatan" ismiyle verildi.

Türkiye'nin 15 Temmuz 2016 gecesi yüz yüze kaldığı hain darbe girişimi nedeniyle bu yıl ödül kategorilerinde ve organizasyon biçiminde değişikliğe gidildi. 2016 Mavi Çınar ödüllerinin “Mavi Çınar-Vatan” adıyla verilmesi öğrenci, öğretmen ve velilerin ortak kararıyla alındı.

Vatanın işgalini, bölünüp parçalanmasını, cumhuriyetin ve demokrasinin yok edilmesini hedefleyen hain darbe girişiminin başarısızlığa uğratılması için verilen kahramanca mücadele; darbe girişimi sonrasında toplumsal güvenin tesis edilmesi için sarf edilen insanüstü çabaları nedeniyle 1. Ordu Komutanlığı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü,  İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve CNN Türk Televizyonu “Mavi Çınar-Vatan” ödülüne layık görüldü. 

Ödüllerin takdim edilmesi için 30 Mart Perşembe günü 1.Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, 04 Nisan Salı günü İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları'nın kurucusu Dr. Vedat Eryetiş başkanlığında yönetici ve öğrencilerden oluşan heyetler tarafından makamlarında ziyaret edilerek “Mavi Çınar-Vatan” ödülleri takdim edildi.

ViraHaber.com

EĞİTİM Haberleri

TMMOB GEMİMO'dan Teknik Enspektörlük Eğitimi Duyurusu
‘Mavi Vatan’ın Genç Kaptanları Bu Lisede Yetişiyor
MDTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Hazırlık Sınıfı Açılıyor
SUBÜ Öğrencileri Teknik Gezi İçin Tuzla Tersanesi’ndeydi
Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Yüksel Lisans Duyurusu