Örnek işbirliği

Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi 11.sınıf öğrencileri uygulamalı denizcilik eğitimlerini almak için 4 Temmuz 2010 tarihinde İstanbul’a geldi.

Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi ile Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi arasında imzalanan protokol gereği, Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi 11.sınıf öğrencileri uygulamalı denizcilik eğitimlerini almak için 4 Temmuz 2010 tarihinde İstanbul’a geldi.

 

Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nden 22 öğrenci ve 2 öğretmen 4-11 Temmuz 2010 tarihleri arasında Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesinde; denizde güvenlik eğitimlerini uygulamalı ve simülatör ortamında gerçekleştirecek.

 

Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi tarafından düzenlenen eğitim programında; Kdz. Ereğli’nin, Ataköy Marina’nın ve R.Koç Sanayi Müzesi’nin ve İstanbul’un tarihi yerlerinin gezilmesi de yer alıyor.

 

9 Temmuz Cuma günü saat 16:00’da Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi Piri Reis toplantı salonunda öğrencilere katılım belgesi verilecek. Siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

 

Virahaber

EĞİTİM Haberleri

TMMOB GEMİMO'dan Teknik Enspektörlük Eğitimi Duyurusu
‘Mavi Vatan’ın Genç Kaptanları Bu Lisede Yetişiyor
MDTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Hazırlık Sınıfı Açılıyor
SUBÜ Öğrencileri Teknik Gezi İçin Tuzla Tersanesi’ndeydi
Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Yüksel Lisans Duyurusu