PALAMUT & CPM Yelken Takımı'ndan İkincilik

Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası Yelken Klübü (BAUISC) tarafından düzenlenen BAU İlkbahar Trofesi, İstanbul Boğazı’nda gerçekleşen 4’üncü etap ile son buldu. Palamut & CPM Yelken Takımı 4’üncü etabı ikinci olarak tamamladı.

BAU İlkbahar Trofesi kıran kırana mücadelelere ev sahipliği yaptı. Sezonun ilk Boğaz yarışında çok sayıda ekip birinci gelmek için yarıştı.  Toplamda 4 farklı yarışın gerçekleştiği trofede birbirinden güçlü takımlara ve strateji mücadelesine tanık olundu.
 
Targan Hazarhun liderliğinde sezona hızlı bir başlangıç yapan Çanakkale Zaferi Kupası’nı ve TAYK Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışını ikincilik ile tamamlayan Palamut & CPM yelken takımı, BAU İlkbahar Trofesi’nin 4’üncü etabında 2. Olarak grup overall da ilk beş takım arasında yer aldı. Takım uzun soluklu bu trofede daha fazla tecrübe kazanarak istikrarını sürdürmeyi hedefliyor.





Vira Haber
 

SU SPORLARI Haberleri

55 Yıllık Efsane Boğaz'dan Ege'ye Yelken Açtı
TAYK BMW Borusan Otomotiv Kabotaj Bayramı 100. Yıl Kupası'nda Şampiyonlar Belli Oldu
2026 Deniz Küreği Endurance ve Beach Sprint Türkiye Kupası Heyecanı Ayvalık'ta Başlıyor
Denizli Büyükşehirin Genç Sporcusundan 4 Türkiye Şampiyonluğu
TAYK 2026 Sezonun İlk Randevusunda 33 Ekip Kıyasıya Yarıştı