Piri Reis Üniversitesi’nde ‘GMO Tanıtımı’ yapıldı

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası dün Piri Reis Üniversitesi’nde Gemi Mühendisleri Odası’nın ve GMO Öğrenci Komisyonunun faaliyetleri öğrencilere aktararak ‘GMO Tanıtımını’ yapıldı.

Piri Reis Üniversitesi’nde, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Salih Bostancı, Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kürşat Pekşen Gemi Mühendisleri Odası’nın ve GMO Öğrenci Komisyonunun faaliyetlerini bir sunum eşliğinde öğrencilere aktararak ‘GMO Tanıtımını’ yaptı.

Bostancı, konuşmasında meslek hayatındaki izlenimlerini mezunlara aktararak;   Çalışkan olmanın, süreklilik sağlamanın, azimli olup vazgeçmemelerinin ve her zaman kendilerini geliştirmelerinin onları başarıya ulaştıracağını önemle vurguladı.  Tanıtım, toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Vira Haber

EĞİTİM Haberleri

Piri Reis Denizcilik MTAL Öğrencileri Alicante’de Uygulamalı Denizcilik Eğitimi Aldı
Mersinli Genç Denizciler Erasmus Stajı İçin İtalya Yolcusu
Didim’de Öğrencilere Deniz ve Su Ürünleri Bilinci Aşılandı
Ditaş Kadın Denizciler Gelişim Programı 4'üncü Dönem Başvuruları Başladı
İTÜ Öğrencilerinden Sintine ve Balast Farkındalığı