SUBÜ gemi adamı ehliyeti vermek için çalışıyor

SUBÜ Denizcilik MYO Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı'nın akredite edilerek mezunlarına gemi adamı ehliyeti verebilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Denizcilik Genel Müdürlüğü'nde temaslarda bulunuldu.

SUBÜ Denizcilik MYO Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı’nın akredite edilerek mezunlarına gemi adamı ehliyeti verebilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Denizcilik Genel Müdürlüğü’nde temaslarda bulunuldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Denizcilik Meslek Yüksekokulu Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı’nın akredite edilerek mezunlarına gemi adamı ehliyeti verebilmesi için Ankara’da temaslarda bulunuldu. MYO Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkaş, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik ve MYO Öğretim Görevlisi Ömer Faruk Demirok; Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun ile Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan’ı ziyaret etti.

Vira Haber

EĞİTİM Haberleri

Beykoz Denizcilik Meslek Lisesi Mezunları Derneğinin Seçimli Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi
Türkiye Genelinde Milyonlarca Öğrenci Karne Alarak Yarıyıl Tatiline Girdi
DEHUKAM ile Çağ Üniversitesi Arasında Deniz Hukuku Alanında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Ayvalık’ta Denizcilik Lisesine ISO 9001 Kalite Belgesi
Piri Reis Denizcilik MTAL Öğrencileri Alicante’de Uygulamalı Denizcilik Eğitimi Aldı