SUBÜ gemi adamı ehliyeti vermek için çalışıyor

SUBÜ Denizcilik MYO Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı'nın akredite edilerek mezunlarına gemi adamı ehliyeti verebilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Denizcilik Genel Müdürlüğü'nde temaslarda bulunuldu.

SUBÜ Denizcilik MYO Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı’nın akredite edilerek mezunlarına gemi adamı ehliyeti verebilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Denizcilik Genel Müdürlüğü’nde temaslarda bulunuldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Denizcilik Meslek Yüksekokulu Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı’nın akredite edilerek mezunlarına gemi adamı ehliyeti verebilmesi için Ankara’da temaslarda bulunuldu. MYO Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkaş, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik ve MYO Öğretim Görevlisi Ömer Faruk Demirok; Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun ile Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan’ı ziyaret etti.

Vira Haber

EĞİTİM Haberleri

Piri Reis Denizcilik MTAL Öğrencileri Alicante’de Uygulamalı Denizcilik Eğitimi Aldı
Mersinli Genç Denizciler Erasmus Stajı İçin İtalya Yolcusu
Didim’de Öğrencilere Deniz ve Su Ürünleri Bilinci Aşılandı
Ditaş Kadın Denizciler Gelişim Programı 4'üncü Dönem Başvuruları Başladı
İTÜ Öğrencilerinden Sintine ve Balast Farkındalığı