Tırhandil Cup 2018 Kış Trofesi 2. Etap Yarışları Sona Erdi

Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından düzenlenen OTOKAR Tırhandil Cup 2018 Kış Trofesi’nin II. Etap mücadelesi 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde yapıldı.

13 Ocak Cumartesi sabahı saat 10:00’da Gemibaşı Restoran’da yapılan brifingde Tırhandil Cup’ın başhakemi uygulanacak genel kuralları kısaca hatırlattı. II. Etap’ta 10 tekne katıldı.

Cumartesi günü hava muhalefeti nedeniyle yarışlar yapılmadı. Ama II. Etap'ın 2. gün yarışı Pazar günü hem şamandıra, hem de 17 millik coğrafi rota yarışı olarak yapıldı.

OTOKAR Tırhandil Cup 2018 KIş Trofesi’nin II. ETAP SONUÇLAR

1. COCOTTE

2. GARGANTUA

3. HIZIR 1

Pazar günü yarışlar bittikten sonra Bodrum Belediyesine Trafo isimli mekanda, ilk etapta dereceye girenlere kupalarının da verildiği ödül töreni düzenlendi, ve 100 kişiye yakın deniz tutkunu yarışçılar ve misafirleri çok keyifli bir akşam geçirdi.

Yarış gene çok başarılı geçti. OTOKAR Tırhandil Cup 2018 Kış Trofesi’nin III. Etap 17-18 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.





Vira Haber

SU SPORLARI Haberleri

Şahika Ercümen'den İki Altın Madalya
14. TAYK – Eker Olympos Regatta'nın Yarış Takvimi Belli Oldu
55 Yıllık Efsane Boğaz'dan Ege'ye Yelken Açtı
TAYK BMW Borusan Otomotiv Kabotaj Bayramı 100. Yıl Kupası'nda Şampiyonlar Belli Oldu
2026 Deniz Küreği Endurance ve Beach Sprint Türkiye Kupası Heyecanı Ayvalık'ta Başlıyor