Türkiye’yi ASTERİSK–UNO temsil edecek

Shop&Miles Turgutreis Cup’ ın şampiyonu Asterisk UNO Takımı, 26 Eylül – 3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek “Les Voiles de Saint Tropez” Yarışlarında ülkemizi temsil edecek.

Her yıl heyecanla beklenen Shop&Miles Turgutreis Cup 30 – 31 Temmuz 2010 tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşti. Toplam 18 teknenin katıldığı Shop&Miles Turgutreis Cup’ın ilk yarışı 30 Temmuz Cuma günü Ege denizinde Turgutreis – Didim rotasında gerçekleştirildi. Asterisk – UNO 3 saat 36 dakika 37 saniyelik derecesi ile yarışın ilk gününe damgasını vurdu. Yarışların ikinci ayağı ise 31 Temmuz Cumartesi günü Didim – Turgutreis rotasında heyecanlı bir çekişmeye sahne olurken, Shop &Miles Turgutreis Cup’ ın şampiyonu 2 saat 50 dakika 34 saniyelik derecesi ile Asterisk – UNO Takımı oldu.

Shop&Miles Turgutreis Cup yarışları sonunda genel klasman birincisi olan Asterisk – UNO Takımı, 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında St. Tropez’de düzenlenecek ve dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı “Les Voiles de Saint-Tropez”de ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

SU SPORLARI Haberleri

Türkiye’den Sekiz Yelken Sporcusu Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Yolunda
“TENZOR INTERNATIONAL CUP” 4. Etap Finali Tamamlandı
MIYC Kış Trofesi Yarışı Rüzgar Yetersizliğinden İptal Oldu
Milli Yelkenci Yiğit Yalçın Çitak’tan Olimpiyat Kotası
J/70’te Zafer “Bogatyrs” Takımının Oldu