Varyap Match Race yelken yarışları yarın başlıyor!

İstanbul Yelken Kulübü’nün bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Cumhurbaşkanlığı Kupası Match Race’ yarışları, Varyap sponsorluğunda 25-26 Ağustos tarihlerinde yapılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Kupası Varyap Match Race yarışlarında geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayelerinde düzenlenen tek yelken yarışı olan etkinlikler, aynı zamanda Türkiye’nin tek Match Race yarışı olma özelliği taşıyor. Bu yıl üçüncü kez yapılacak olan yarışlarda amatör ve profesyonel yelken takımları birincilik için kıyasıya mücadele edecek.


Yarışlar, Türkiye’nin öncü inşaat ve gayrimenkul şirketlerinden Varyap sponsorluğunda düzenleniyor. 25 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe’deki İstanbul Yelken Kulübü’nde başlayacak olan Match Race yarışları, 26 Ağustos Pazar günü yapılacak yarı final-final yarışları ve ödül töreniyle sona erecek. Karaya çok yakın yapıldığı için izleyicilere son derece keyifli ve heyecanlı bir yarış izleme imkanı sunan Varyap Match Race yarışlarında seyirciler denizde kıyasıya bir mücadeleye tanıklık edecekler. Yarışları deniz tutkunları ücretsiz izleyebilecek.

Varyap Match Race’nin birincisi1500 Euro, ikincisi 750 Euro, üçüncüsü de 500 Euro’luk ödül kazanacak.

virahaber.com


 

SU SPORLARI Haberleri

Şahika Ercümen'den İki Altın Madalya
14. TAYK – Eker Olympos Regatta'nın Yarış Takvimi Belli Oldu
55 Yıllık Efsane Boğaz'dan Ege'ye Yelken Açtı
TAYK BMW Borusan Otomotiv Kabotaj Bayramı 100. Yıl Kupası'nda Şampiyonlar Belli Oldu
2026 Deniz Küreği Endurance ve Beach Sprint Türkiye Kupası Heyecanı Ayvalık'ta Başlıyor