1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Sığacık-Samos feribot seferleri başlıyor
Sığacık-Samos feribot seferleri başlıyor

Sığacık-Samos feribot seferleri başlıyor

Sığacık- Samos Feribot seferleri, 20 Mayıs'ta başlıyor. 2 gece 3 günlük ilk seyahat, iki belediyenin karşılıklı anlaşmalarıyla her şey dahil sadece 85 euro.

A+A-

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in göreve geldiği günden bu yana büyük uğraş verdiği Sığacık-Samos seferleri başlıyor.

Belediyelerle defalarca yapılan görüşmelerin ardından heyecanla beklenen seferler, Kolin İnşaat'ın ISPS Belgesi'ni almasıyla hazır hale geldi. Türkiye'nin Cittaslow (Sakin şehir) başkenti olarak turizmde büyük bir hareketlilik yakalayan Seferihisar, Samos seferleriyle yeni bir hareketlilik daha kazanacak. Pazar günleri Samos'tan kalkacak feribot Yunanlıları Seferihisar'a getirecek. Yunanlıların ilgisini çekmek için ciddi bir tanıtım kampanyası hazırlayan Seferihisar Belediyesi, karşı sahilde ve Atina'da Seferihisar'ın tarihi ve doğal güzelliklerini anlatacak kampanyalar düzenleyecek. Bir diğer hedef de yılda Samos'a gelen 60 bin İskandinav'ın ilgisini çekmek. Sığacık'ın tercih nedeni olması için İzmir ve Efes'i kapsayan gezi programları da Seferihisar Belediyesi'nin kampanyası kapsamında olacak. 

20 Mayıs Vira Samos

Seferihisar ve Samos belediyelerinin karşılıklı anlaşmaları sonucu ilk tur inanılmaz bir kampanyayla başlıyor. Sığacık'tan yola çıkacak feribot Samos'ta iki gece üç gün kalacak. Vizesi olmayan vatandaşların ayrıca 80 euro da vize ücreti ödemesi gerekecek. 

1insaat.com

Bu haber toplam 1144 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.