1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Süperyat Ilona’nın boyu uzatıldı
Süperyat Ilona’nın boyu uzatıldı

Süperyat Ilona’nın boyu uzatıldı

Daha önce 73,6 metre uzunluğu olan süperyat Ilona, yapılan kapsamlı değişim ve yeniliklerin sonucunda, tersaneden 83 metrelik yeni uzunluğuyla suya indirildi.

A+A-

Abeking & Rasmussen tesislerinde refite alınan 73,6 metrelik süperyat Ilona, yapılan kapsamlı değişim ve yeniliklerin sonucunda, tersaneden 83 metrelik yeni uzunluğuyla suya indirildi.

Hollandalı Amels tersanesi tarafından 2004’te inşa edilen süperyatın tamamen yeniden tasarlanmış helikopter pisti ve kıçında geniş, açık plan yüzme platformu refit işlemleri sırasında eklendi.

Radikal kozmetik değişikliklere uğrayan süperyat Ilona’nın helikopter pisti, ana güvertenin kıç tarafından başüstüne, köprü güvertesine alındı. Bu sayede kıç güverte tamamen açık yaşam alanına dönüştürüldü. Orijinal hali bir RWD tasarımı olan yatın karakteristik kıç yapısı, refit işlemiyle büyük değişikliğe uğradı.

Genel olarak kapalı bir tasarıma sahip olan kıç taraf uzatıldı ve geniş, açık yüzme platformunun eklenmesiyle bambaşka bir yapıya büründü. Süperyatın boyu, her iki tarafından yükselen büyük merdivenlerle ulaşılan yüzme platformu ve ana güvertenin geniş açık kıç alanı sayesinde 83 metreye uzatılmış oldu.

superyat-ilona.jpg

superyat-ilona1.jpg

superyat-ilona2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 9218 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.