1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Suudi Arabistan Katar'ı adaya dönüştürüyor!
Suudi Arabistan Katar'ı adaya dönüştürüyor!

Suudi Arabistan Katar'ı adaya dönüştürüyor!

Suudi Arabistan'ın Katar'ı "adaya dönüştürmeyi" planladığı projenin yapımına yakında başlanıyor. Selva Kanalı projesinde tekliflerin sunulması için son günün gelecek pazartesi olduğu açıklanırken, projeye uluslararası 5 şirketten teklif alındı.

A+A-

Suudi Arabistan'ın Katar'ı "adaya dönüştürmeyi" planladığı projenin yapımına yakında başlanıyor. Projeye 5 şirket teklif verirken,  İhaleyi kazanan şirket ya da konsorsiyum, tekliflerin son sunulma tarihinden itibaren 90 gün içerisinde duyurulacak. Proje kapsamında 5 büyük otel ve tatil köyünün yanı sıra 2 yeni liman inşa edilecek

Suudi Arabistan'ın Katar'ı "adaya dönüştürmeyi" planladığı projenin yapımına yakında başlanacağı bildirildi.

Suudi Arabistan'ın Mekke gazetesinde yer alan habere göre, Kraliyet Müsteşarı Suud el-Kahtani, Selva Kanalı projesinde tekliflerin sunulması için son günün gelecek pazartesi olduğunu açıkladı.

Bu projenin uygulanması için uluslararası 5 şirketten teklif alınırken, ihaleyi kazanan şirket ya da konsorsiyum, tekliflerin son sunulma tarihinden itibaren 90 gün içerisinde duyurulacak. Gazetenin haberine göre, söz konusu proje 1 yıl içinde tamamlanacak.

Vira Haber

Bu haber toplam 5478 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.